Κυριακή 25 Απριλίου 2010

"Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ..."

(από την ΑΥΓΗ)
Συγκλονίστηκαν όσοι φίλαθλοι έμαθαν την υπόθεση της επίσκεψης του Σωτήρη Νίνη στην Κύπρο δύο μέρες πριν τον αγώνα ρεβάνς με τη Ρόμα στην Ιταλία. Ο 20χρονος άσος του Παναθηναϊκού έμεινε μια μέρα κοντά στον 9χρονο Αντρέα, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη υποκύπτοντας στην επάρατη νόσο.
"Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ..." φώναζαν κάποιοι ρυθμικά για να "πικάρουν" ό,τι πιο αισιόδοξο έχει το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο και πράγματι δεν μπορεί να είσαι 'Έλληνας" Σωτήρη Νίνη, γιατί ο "'Ελληνας" δεν θα κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό μια τέτοια του ενέργεια, αλλά θα είχε φροντίσει να "διαρρεύσει" στα κανάλια...
Το αστείο είναι ότι οι "Ελληναράδες" που αμφισβητούν την ταυτότητα του παιδιού απ' τη Χειμάρα, είναι οι ίδιοι που τραγουδούν "έχω μια αδελφή, την λένε Βόρειο Ήπειρο, την αγαπώ πολύ"! 

Πως ζούνε μέσα στο μίσος κάποιοι, αδυνατώ να το καταλάβω...

1 σχόλιο:

  1. Συμπαθώ πολύ αυτό το παιδί απ' όταν εμφανίστηκε στα αθλητικά δρώμενα! αι όχι μόνον γιατί είναι Παναθηναϊκός! Αθόρυβα και με πολύ δουλειά ο "μικρός" θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας!Τώρα αν είναι Αλβανός ουδόλως με νοιάζει! ¨ολοι αυτοί οι ρατσιστές θα έπρεπε να έχουν περάσει με πλοίο στις ακτές της Αλβανίας για να δουν ότι δεν διαφέρουν καθόλου απ' αυτές της Κέρκυρας... Εξ άλλου ας μάθουν καλά ότι για κάποιους από εμάς "Δεν μας ενδιαφέρει από που είναι κάποιος! Είμαστε όλοι ΓΗΙΝΟΙ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή