Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Επιστολή ενός ανίερου στον Γ. Α. Παπανδρέου

(πηγή)
του Θανάση Καρτερού
από την ΑΥΓΗ

Αγαπητέ κύριε Παπανδρέου

Αφού θαύμασα την ευφυή κίνησή σας να αποκαλύψετε τη συνωμοσία της αντιπολιτεύσεως εναντίον της χώρας προσδίδοντας στις εκλογές χαρακτήρα δημοψηφίσματος και την ακόμα ευφυέστερη να εκτιμήσετε τα αποτελέσματα ως έγκριση της πολιτικής σας, εις πείσμα των αριθμών, τώρα μένω ενεός μπροστά στην τρίτη σας κίνηση να αποκαλύψετε αριστερή συνωμοσία για δεξιά νίκη στον δεύτερο γύρο.

Η συνωμοσία αυτή, που αποκαλύπτει η ημιεπίσημη εφημερίδα της κυβερνήσεώς σας, φέρει την υπογραφή σας, έστω και αν το αποσιωπάτε σεμνά. Διότι τι άλλο σημαίνει ο τίτλος Νέο βρόμικο '89 βλέπει το ΠΑΣΟΚ, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι το επιτελείο σας κι εσείς είστε το ΠΑΣΟΚ; Και δεν θα ήταν εξωφρενικό ακόμα και να σκεφτεί κανείς ότι η τόσο αντικειμενική και τόσο πιστή σε σας εφημερίδα, η εφημερίδα που προβάλλει όχι μόνο τις δεξιότητες σας ως πολιτικού, αλλά ακόμα και τη φωτογένειά σας ως μαραθωνοδρόμου, τώρα υποστηρίζει ότι βλέπετε κάτι που δεν βλέπετε;

Άπαγε της βλασφημίας κύριε πρόεδρε. Αν τα ΝΕΑ, το μάτι, το αυτί, η μύτη, το χέρι, ακόμα και το πόδι, μπορούμε να πούμε, της κυβερνήσεως γράφουν με μεγάλα γράμματα ότι βλέπετε βρόμικο '89, τότε το βλέπετε. Τελεία και παύλα. Και το ακούτε και το μυρίζεστε, που λέει ο λόγος. Σε σας συνεπώς προσωπικώς και στο κόμμα σας ανήκει η τιμή και ο έπαινος της αποκάλυψης. Διότι, επιπροσθέτως, ποτέ η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν θα έπεφτε τόσο χαμηλά ώστε να συκοφαντεί εν γνώσει της την αριστερά με αρλούμπες και ψεύδη. Και να υποστηρίζει ότι βλέπετε κάτι που δεν βλέπετε.

Όταν συνεπώς αποκαλύπτει ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ σε αντιμνημονιακό μέτωπο με τη Ρηγίλλης ή ότι ανίερες συμμαχίες ανάμεσα στη Ν.Δ. και στα κόμματα της αριστεράς βλέπει η κυβέρνηση, τότε διακρίνω πίσω απ’ αυτά τη δική σας ευφυΐα και πολιτική επάρκεια. Και δεν μπορώ παρά να σας συγχαρώ προσωπικώς, όπως εξάλλου και την αντικειμενική εφημερίδα. Και να σας ενημερώσω ταπεινά, ότι αν επιμείνετε στα συγκλονιστικά ΝΕΑ για τη βρόμικη αριστερά, μπορεί να βγάλετε τους αριστερούς από τα ρούχα τους, μπορεί να χαλάσετε το αυτοδιοικητικό τσάι και την αριστερή συμπάθεια των υποψηφίων σας, αλλά θα επιβραβευτείτε πλήρως από το ανίερο αποτέλεσμα της κάλπης.

Μετά θαυμασμού - Ένας ανίερος

1 σχόλιο:

  1. όλοι τους βλέπουν φαντάσματα, απλά αυτοί που κεβερνούν βλέπουν τα περισσότερα !
    βεβαίως εκεί στην περιγραφή των φαντασμάτων έχουμε ένα θέμα..υπάρχει δυσκολία συν-ε-νόησης και τούτο δεν κρύβεται άλλοστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή