Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Αν είπε ΚΑΙ αυτό...

(πηγή)
Διαβάζω: 

"Oι φόβοι ότι η εκτύπωση νέων ποσοτήτων χρήματος από την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) θα οδηγήσει στην πτώση της αγοραστικής δύναμης του δολαρίου και θα πυροδοτήσει ανταγωνιστικές υποτιμήσεις σαρώνουν τις αγορές από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και προκαλούν θύελλα διαμαρτυριών, κυρίως από τις κυβερνήσεις των αναδυόμενων οικονομιών, ενώ οι διαμαρτυρίες αυτές θα αυξάνονται καθώς πλησιάζει η σύνοδος κορυφής των πολιτικών ηγετών των χωρών-μελών του G20, στις 11-12 Νοεμβρίου στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, τη Σεούλ. Χθες οι κριτικές από το Πεκίνο και τη Μόσχα κατά της απόφασης της Fed ήταν ιδιαίτερα έντονες." (Το Βήμα, το Βήμα,  ούτε Αυγή, ούτε Ριζοσπάστης, το Βήμα!)

Άκουσα χθες στο κανάλι SBC πως ρωτήθηκε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για το θέμα από ξένο δημοσιογράφο και απάντησε το απίστευτο: 

"Δεν βλέπω τίποτα κακό σε αυτό"!!!


Ο εξαφανισθείς κατά την προεκλογική περίοδο Αμερικανός (ουπς, Έλληνας ήθελα να πω) υπουργός (συγγνώμη, Πρόεδρος της -Πασοκικής- Δημοκρατίας εννοούσα) αν όντως είπε κάτι τέτοιο, έδωσε μία ακόμα αφορμή να γίνει παγκόσμιο ανέκδοτο, μετά το "δεν θα γίνει Ιρλανδία η Ελλάδα" που κυκλοφορεί και προκαλεί ατέλειωτα χάχανα... 

Αντί άλλου σχολίου, τα λόγια του Έκτορα Κακναβάτου που έσβησε χθες:  

"... αποστάτες λιπαντές ανεμιστήρων
που μεταλλάχτηκαν σε μεταχειρισμένους ιερείς. 
Δια ταύτα λέγω: 
Μακριά κι αλάργα από κάτι τέτοιους.
Δεν είναι πια να εύχεσαι "καλό βόλι"
σε υστερο-Καρχηδόνιους οδοντωρύχους
που στο αναπάντεχο και βολικό ανυμνούνε
με εκείνο το ψευδοανακρεόντειο 
ώ αστερόεσσα, ώ ριγωτή 
τη νυν καραϊσκάκαινα" 
[Εντός εναλλάξ] 

- Για περισσότερα: 

- Ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε επίσης πως από τις εκλογές πήραν μήνυμα να συνεχίσουν αταλάντευτα το έργο τους! Το ίδιο δήλωσε και η ρέπλικα ΥΠΕΞ Δρούτσας, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει πως οι Έλληνες είναι υπέρ των μέτρων! Αλλά αυτά τα προσβλητικά για τη νοημοσύνη μας συμπεράσματα, είναι πταίσματα πια... Αν όντως έκανε την παραπάνω δήλωση (δυστυχώς δεν την βρήκα κάπου αλλού για να μιλώ με βεβαιότητα) τότε μάλλον έχει δίκιο ο φίλος που όταν του την μετέφερα είπε "Ε, τι σου κάνει εντύπωση; Εκεί θα ζητήσει πολιτικό άσυλο ο άνθρωπος!" 
Τέλος σήμερα έμαθα πως ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν μαθητής του Χριστόφορου Πισσαρίδη. Ααα! μάλιστα...


- Ψάχνοντας για φωτογραφία έπεσα πάνω  στην αφίσα του 2000 με τα παιδιά του! Την βρήκα μόλις τώρα από την ιστοσελίδα του και έπαθα!  Έχει κι άλλες! Με τα παιδιά του να τον διαφημίζουν!!! Και πια τον βλέπω ακόμα πιο επικίνδυνο και αδίστακτο... Ξέρω, ξέρω, δεν είναι τα πρόσωπα το ζήτημα αλλά οι πολιτικές. Δεν σας σκιάζει όμως ο αμοραλισμός του ανδρός; 

3 σχόλια:

  1. Φως φαναρι δεν ειναι οτι οι ανθρωποι υπηρετουν τα αμερικανικα συμφεροντα κ ειναι εδω εντολοδοχοι τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εξαφανισθείς κατά την προεκλογική περίοδο Αμερικανός ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φως φανάρι Celin για αυτό τον είπα Αμερικάνο, αλλά από ό,τι βλέπεις εμείς κι εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή